VERZENDING EN BEZORGING

Hier komt jouw verzendbeleid. Dit is de plek om informatie te geven over verzendmethodes, verpakkingen en kosten. Houd het kort en gebruik duidelijke taal om het vertrouwen van je klanten te winnen zodat ze vaker terugkomen!

 

Alles wat je moet weten

RETOURNEREN EN TERUGBETALINGEN

Hier komt jouw retourbeleid. Je kunt hier beschrijven hier wat klanten moeten doen als ze zich hebben bedacht, of wanneer ze niet tevreden zijn met hun aankoop. Heldere regels stellen klanten gerust zodat ze zonder problemen een bestelling kunnen plaatsen - en dat later nog eens doen!

 

ONS PRIVACYBELEID

Alles over informatiebeveiliging

Hier komt jouw privacybeleid. Dit is een prima plek om je klanten te informeren over hoe je hun persoonsgegevens gebruikt, opslaat en beveiligt. Voeg details toe, zoals hoe er gebruik wordt gemaakt van externe partijen om betalingen te verifiëren, of over de manier waarop gegevens van klanten worden verzameld en gebruikt nadat de aankoop voltooid is.

De privacy van je gebruikers is ontzettend belangrijk voor je bedrijf, dus neem de tijd om een nauwkeurig en gedetailleerd beleid te schrijven. Gebruik duidelijke taal zodat ze met vertrouwen kunnen shoppen, keer op keer!

 

(+31) 0166 219010

Plexischerm.nl
Snelliusweg 1
4691SP Tholen

info@plexischerm.nl

©2020 door plexischerm.nl